גודל טקסט:
א א א
שינוי צבעי האתר:
מקשי קיצור
?

לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.

הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:

ב Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.

S - עבור לתוכן העמוד
1 - עמוד הבית
2 - חיפוש
*8563 כניסת לקוחות התחבר

חדשות ועדכונים

תמונה

שעות פעילות ביום היזכרון

1 אפריל, 2021 לחצו כאן לפרטים נוספים מידע נוסף
תמונה

צפו בסרטון של מעבדת המיקרוביולוגיה החדישה שלנו באזה"ת בר לב

25 פברואר, 2021 צפו בסרטון של מעבדת המיקרוביולוגיה החדישה שלנו באזה"ת בר לב מידע נוסף

שאריות ETO

20 אוגוסט, 2020 מידע נוסף
תמונה

בדיקות לשאריות חומרי הדברה

6 מאי, 2020 מעבדת מילודע שמחה לעדכן בדבר היכולות הגבוהות בזיהוי שאריות חומרי הדברה למזון ולתוצרת אורגנית מידע נוסף
תמונה

מעבדות מילודע בזמן הקורונה

19 אפריל, 2020 מגיפת הקורונה (COVID 19) שהתפשטה בעולם בשבועות האחרונים והגיעה גם לישראל נותנת אותותיה בכלל המשק ובחיים הפרטים של כולנו. אנחנו, במעבדות מילודע & מיג"ל עושים ככל יכולתנו להמשיך לתת לכם את מלוא השירותים אותם אנו נותנים בשגרה, בהתאם לנהלי הבטיחות הבריאותיים החלים על כלל תושבי ישראל.
מידע נוסף
תמונה

זיהוי מהיר (תוך 24 שעות!) של ליגיונלה בהסמכה והכרה מיוחדת של משרד הבריאות

13 אפריל, 2020 אנחנו שמחים לעדכן על בדיקה חדשה בהסמכה ובהכרה מיוחדת של משרד הבריאות- לגילוי מהיר של נוכחות Legionella pneumophila באמצעות Real Time PCR. תוצאות בדיקה זו מתקבלות בתוך 24 שעות (במקום 14 ימים כפי שמאפשרת הבדיקה הרגילה). מידע נוסף

מעבר למענה הטלפוני ניתן ליצור עימנו קשר עבור הזמנות איסופים ודיגומים גם במייל Collections.il@mxns.com

14 נובמבר, 2019
תמונה

צפו בוידאו של מנכ"ל ונשיא מעבדות Merieux nutrisciences פיליפ סאנס ואלכסנדר Merieux

15 אוקטובר, 2019 הקשיבו לנשיא וה – CEO של חברת Merieux מסביר על תפקידנו בשמירה על בטיחות המזון.
הוידאו הנ"ל שודר בפני עובדי החברה ביום הבטיחות במזון.
היום אנו כבר נוכחים ב – 26 מדינות מידע נוסף

רמות האקרילאמיד במזון

15 נובמבר, 2017 חדש- באופן רשמי , אלו רמות האקרילאמיד במזון שנקבעו על ידי הנציבות האירופית למזון. מידע נוסף
תמונה

הפחתת אקרילאמיד

14 נובמבר, 2017 אקרילאמיד הוא תרכובת כימית רעילה הנפוצה בתהליכים תעשייתיים כגון ייצור של נייר, צבעים, פלסטיק, ובטיפול של שתייה ושפכים. אקרילאמיד במזון נמצא בשנת 2002 בפעם הראשונה.

מידע נוסף
 

ניתן גם ליצור קשר ולקבל מענה גם דרך
Collections.il@mxns.com

כל הנתונים האישיים יעובדו על ידי בקר הנתונים של מעבדות מילודע מקבוצת MXNS, כדי לענות לבקשתך. הנתונים שלך עשויים להיות מועברים לאחת או יותר ממעבדות הקבוצה הנמצאת או לא נמצאת בתוך האיחוד האירופי, במקרה הצורך, על מנת לסייע ולטפל בבקשתך

יש לך את הזכות לגשת לנתונים שלך, לבקש תיקון, למחוק, או להגביל את העיבוד . תוכלו לממש את זכות זו על ידי שליחת הבקשה שלך בדוא"ל אל: info.il@mxns.com

הודעתך נשלחה בהצלחה