גודל טקסט:
א א א
שינוי צבעי האתר:
מקשי קיצור
?

לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.

הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:

ב Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.

S - עבור לתוכן העמוד
1 - עמוד הבית
2 - חיפוש
*8563 כניסת לקוחות התחבר

בדיקות כימיות

מילודע&מיגל מקבוצת Mérieux NutriSciences  הינה מעבדה מוסמכת ע"י הרשות להסמכת מעבדות, בעלת תקן 17025 ומוכרת על ידי משרד הבריאות ומשרד החקלאות לביצוע בדיקות מזון כימיות, בדיקת שאריות חומרי הדברה ובדיקות מזון רבות נוספות.

בדיקות כימיות מקיפות לסימון תזונתי

בדיקות כימיות ייחודיות וייעודיות

בדיקות כימיות למזון בע"ח

בדיקות צבעי מאכל

ועוד

 

חומרי הדברה בפירות וירקות כתוצאה מאי חיטוי, שימוש בחומרי הדברה וניקוי מסוכנים אשר עלולים לחדור אל הפרי/ירק, הימצאות של שאריות כימיות במוצרים מן החי עשויים לפגוע בבריאות הציבור בטווח זמן קצר או ארוך.

בין הסכנות: המצאות חומרים אסורים, המצאות רמות חריגות של חומרים מותרים בשימוש וזיהוי שימוש לא נכון בתרופות וחומרי הדברה. השירות כולל הערכת סיכונים ומתן הכוונה לביצוע פעולות מתקנות.
שירותי הבדיקות והבקרה של מעבדותינו מבוצעים תוך הקפדה מלאה על סודיות, על פי פרוטוקולים כתובים הנסמכים על תקנים ישראלים, STANDARD METHODS, EP, EPA, ISO ,USP ותקנים בינלאומיים נוספים.  כל התהליכים מבוקרים ע"י מחלקת אבטחת איכות המבקרת את כל התהליכים ומפקחת על דיוקם, אמינותם ועמידתם של התהליכים במעבדות בתקנים המחמירים ובהכרות הנדרשות. 

>> קראו עוד על דרישות התקן

 

בדיקות כימיות מקיפות לסימון תזונתי:

  • אפר
  • רטיבות
  • פחמימות
  • סיבים תזונתיים
  • אחוז שומן
  • אחוז שומן רווי
  • פרופיל חומצות שומן
  • פרופיל חומצות חומצות שומן אומגה 3 ו 6
  • פרופיל חומצות שומן trans
  • מינרלים : סידן , נתרן , ברזל, מגנזיום ועוד
  • מתכות כבדות : ניקל, כספית, עופרת , ארסן ועוד
  • כולסטרול
  • סוכרים ב HPLC
  • חלבון
  • ויטמינים
  • אפלטוקסינים HPLC
  • חומרים משמרים
  • אלרגנים : גלוטן, סויה, בוטנים, ביצה, חלב
  • ערך פחמימות וערך קלורי

 קראו עוד על חוק סימון תזונתי בתוויות מזון, מה מטרתו, מה הוא מחייב וכיצד הוא משפיע על ייצרנים, יבואנים וצרכני המזון השונים.

 

בדיקות כימיות ייחודיות וייעודיות:

  • חומצות שומן טרנס
  • הרכב חומצות שומן אומגה 3 
  • חומרים משמרים (סורבאט, בנזואט, פרבנים, SO2)
  • סריקת מתכות (ICP-MS, ICP, AA)
  • ויטמינים מסיסי מים ושמן
  • אלרגנים (גלוטן, חלב, סויה, בוטנים, ביצים, אגוזים ושומשום)
  • מיקוטוקסינים
  • מרכיבים ייחודיים בתבלינים: שומן נדיף, פיפרין, כורכומין, קפסיאיצין.
  • תרופות וטרינריות

 

בדיקות כימיות למזון בע"ח:

  • שאריות חומרי הדברה – סריקות מפיקות באמצעות מכשור מתקדם 
  • צבעי אזו

 

בדיקות צבעי מאכל:

  • שומן נדיף, פיפרין, כורכומין, קפסיאיצין
  • אנטיאוקסידנטים בשמנים: PG, BHT, BHA, ו- TBHQ
  • עמידות שמנים לחמצון מואץ

 

  • בדיקות ייעודיות לשמני זית
  • בדיקות אורגונומטריות


שירותי בדיקות מזון נוספים:


בדיקות מיקרוביאליות
בדיקות מולקולריות
ניטור סביבתי

 

 

זקוקים , נדרשים או מתעניינים בבדיקה מיוחדת למוצר ייחודי , R&D ?
נמצא לכם פתרון באחת מ-100 המעבדות שלנו ברחבי העולם.

 

בין לקוחותינו:

 

ניתן גם ליצור קשר ולקבל מענה גם דרך
Collections.il@mxns.com

כל הנתונים האישיים יעובדו על ידי בקר הנתונים של מעבדות מילודע מקבוצת MXNS, כדי לענות לבקשתך. הנתונים שלך עשויים להיות מועברים לאחת או יותר ממעבדות הקבוצה הנמצאת או לא נמצאת בתוך האיחוד האירופי, במקרה הצורך, על מנת לסייע ולטפל בבקשתך

יש לך את הזכות לגשת לנתונים שלך, לבקש תיקון, למחוק, או להגביל את העיבוד . תוכלו לממש את זכות זו על ידי שליחת הבקשה שלך בדוא"ל אל: info.il@mxns.com

הודעתך נשלחה בהצלחה