מאמרים

בדיקות GMO במעבדה
18.11.2024
מזון מהונדס גנטית - כל מה שצריך לדעת על בטיחות ובדיקות GMO
הנדסה גנטית של מזון היא נושא מרכזי במחקר ובתעשייה בשנים האחרונות. מדוע חשוב לבצע בדיקות מקצועיות לזיהוי ולכימות מזון מהונדס גנטית? קיראו:
מיקוטוקסינים בתעשיית המזון- סקירה מקצועית ופתרונות
6.1.2025
מיקוטוקסינים בתעשיית המזון- סקירה מקצועית ופתרונות
מיקוטוקסינים הינם רעלנים טבעיים המהווים איום משמעותי על בטיחות המזון בתעשייה המודרנית.  נוכחותם של מיקוטוקסינים במזון עלולה להוביל לסיכונים בריאותיים משמעותיים, החל מהפרעות עיכול קלות ועד לפגיעה חמורה באיברים חיוניים.
בדיקות מזון מתקדמות לחברות פודטק: המדריך המקיף
31.3.2025
בדיקות מזון מתקדמות לחברות פודטק: המדריך המקיף
בעידן הפודטק המתפתח, בדיקות מזון מהוות נדבך קריטי בהבטחת איכות ובטיחות המוצרים. חברות פודטק מציעות פתרונות חדשניים לאתגרי המזון העולמיים, אך הבטחת בטיחותם ואיכותם של מוצרים אלו דורשת טכנולוגיות בדיקה מתקדמות ומדויקות
בדיקות מתקדמות לפתוגנים וזיהום מזון במעבדה מודרנית
26.8.2025
פתוגנים וזיהום במזון - סיכונים, בקרה ופתרונות
חיידקים, וירוסים, אלרגנים ומתכות כבדות מהווים גורמי סיכון משמעותיים בתעשיית המזון. במאמר זה נסקרות הדרכים בהן מזהמים נכנסים לשרשרת האספקה והפתרונות המתקדמים שמציעות מעבדות מילודע לזיהוי, ניטור ומניעה בהתאם לדרישות רגולציה ותקנים בינלאומיים.