גודל טקסט:
א א א
שינוי צבעי האתר:
מקשי קיצור
?

לחיצה חוזרת ונשנית על המקש Tab תעביר אתכם בין הקישורים והאזורים השונים בעמוד.

הפעלת מקשי הקיצור תלויה בדפדפן שבו אתם משתמשים:

ב Internet Explorer ובChrome ובגרסאות ישנות של Firefox: לחצו על מקש Alt ועל מקש המספר או האות על-פי הרשימה. ב Firefox 3 ומעלה: לחצו על המקשים Alt + Shift + המספר או האות.

S - עבור לתוכן העמוד
1 - עמוד הבית
2 - חיפוש
*8563 כניסת לקוחות התחבר

חדשות ועדכונים

רמות האקרילאמיד במזון

15 נובמבר, 2017

חדש- באופן רשמי , אלו רמות האקרילאמיד במזון שנקבעו  על ידי הנציבות האירופית למזון. הנציבות האירופית פועלת באופן פעיל לצמצום אקרילאמיד במזון.

כיום, תקנה חדשה קובעת את רמות המידה הרשמיות ומספקת קווים מנחים לאמצעי מניעה - המיושמים על ידי מפעילי מזון - במהלך עיבוד מזון להפחתת אכרילאמיד במזון.

גלו את  הפתרונות  שמציעות מעבדות Mérieux NutriSciences לניתוח Acrylamide במזון

( קישור לדף נחיתה יימסר)

 

 

ניתן גם ליצור קשר ולקבל מענה גם דרך
Collections.il@mxns.com

כל הנתונים האישיים יעובדו על ידי בקר הנתונים של מעבדות מילודע מקבוצת MXNS, כדי לענות לבקשתך. הנתונים שלך עשויים להיות מועברים לאחת או יותר ממעבדות הקבוצה הנמצאת או לא נמצאת בתוך האיחוד האירופי, במקרה הצורך, על מנת לסייע ולטפל בבקשתך

יש לך את הזכות לגשת לנתונים שלך, לבקש תיקון, למחוק, או להגביל את העיבוד . תוכלו לממש את זכות זו על ידי שליחת הבקשה שלך בדוא"ל אל: info.il@mxns.com

הודעתך נשלחה בהצלחה