רמות האקרילאמיד במזון
חדש- באופן רשמי, אלו רמות האקרילאמיד במזון שנקבעו על ידי הנציבות האירופית למזון. הנציבות האירופית פועלת באופן פעיל לצמצום אקרילאמיד במזון.
כיום, תקנה חדשה קובעת את רמות המידה הרשמיות ומספקת קווים מנחים לאמצעי מניעה - המיושמים על ידי מפעילי מזון - במהלך עיבוד מזון להפחתת אכרילאמיד במזון.
גלו את הפתרונות שמציעות מעבדות Mérieux NutriSciences לניתוח Acrylamide במזון
יצרן ויבואן מזון
חוק סימון תזונתי נכנס לתוקף ב 1.1.2020. אנו ממינים אותך לקרוא את כל המידע הנחוץ עבורך וליצור איתנו קשר.